Gyerek

Üdülési támogatásra pályázhatnak a nagycsaládosok

Nagycsaládosoknak hirdet pályázatot a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány. A kiírásra január 15-től lehet jelentkezni azoknak, akik 3 vagy több gyermeket nevelnek és az egy főre jutó nettó jövedelem nem haladja meg a minimálbért.
2018. Január 09.
Üdülési támogatásra pályázhatnak a nagycsaládosok

A nyugdíjasok után most a nagycsaládosoknak hirdet üdülési pályázatot az Erzsébet-program keretein belül a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (MNÜA). Olyan nagycsaládosok pályázhatnak, ahol az egy főre jutó rendszeres havi jövedelem nem haladja meg a 138 ezer forintot. Pályázni január 15 és március 2-a között lehet, kizárólag elektronikus úton, az erzsebetprogram.hu honlapon regisztrálva. A pályázathoz kötelező csatolni a Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez elnevezésű dokumentum is, amely a honlapon található. Hiánypótlásra, javításra nincs lehetőség. A pályázatban szerepeltetni kell azokat a gyermekeket, akik ténylegesen részt vesznek majd az üdülési támogatásban.

Elnyert támogatás esetén hozzájárulási díjat kell fizetni: a pályázó és házas- vagy élettársa, valamint a pályázat benyújtásakor a 14. életévét már betöltött gyermeke 5 000 forint/fő pályázati hozzájárulást, illetve a pályázó 3-14 életév közötti gyermeke után 2 500 forint/főt. A pályázati eredményről március 19-ig küldenek tájékoztatást.

Az elnyert üdülési támogatásokat üdülési időszaktól és helyszíntől függően 5 nap / 4 éjszaka vagy 4 nap / 3 éjszaka időtartammal lehet felhasználni. Az elnyert támogatás nem terjed ki az utazási költségekre. A pályázat nyertesei legkésőbb 2018. december 20-ig használhatják fel a támogatást.

A teljes pályázati kiírást ITT találod.

Kapcsolódó cikkeink nagycsalád témában:

Forrás: penzcentrum.hu