Gyerek

Új Kistermelői és Kézműves Piac nyílik a 2. kerületben

Március 1-én új piac nyílik egy csodálatos, hatalmas zöld kertben, a 2. kerületben - ez a Tiliana Food & Design Market. Ha már hiányzik a nyári káptalantóti piac nyüzsgése és hangulata, itt a helyed!
2020. Február 23.
Új Kistermelői és Kézműves Piac nyílik a 2. kerületben

A 3 hektáros kert- ami egyébként egy szállodához tartozik – eddig elsősorban privát vagy céges rendezvényeknek adott otthont, de a vezetőség fontosnak tartja, hogy minél többen élvezhessék ezt a csodálatos helyet. A szállodához tartozik egy étterem is, ami mindenki számára nyitva áll. Aki itt eszik-iszik az bármikor használhatja a kertet, ami egy valóságos gyerekparadicsom. Ennek ellenére, sokan még mindig nem tudnak a létezéséről. 

Ennek mostantól vége, ugyanis ez a rendezvény – amit rendszeresre terveznek a szervezők – egy olyan nagyszabású, remek hangulatú, színes-illatos gasztro-és művészeti program lesz, amire feltétlenül érdemes ellátogatni. 

Lesz itt minden, amit örömmel elnézegetünk és megkóstolunk! Nehéz volna mindet felsorolni, de íme egy pár termék, ami biztosan lesz a piacon: kézműves lekvárok és szörpök, aszalt gyümölcsök, levendula-csodák, ételkülönlegességek, füstölt húsok, mézek, zöldség-gyümölcs, kézműves csokoládék, chutney-k, bőrdíszműves, öko-textil csodák, táskák, rengeteg ékszer – csak magyar tervezőktől, dísztárgyak, teák és sütemények.

Új Kistermelői és Kézműves Piac nyílik a 2. kerületben

Kicsit Káli Medence, kicsit Városmajor, kicsit öko, kicsit bio, kicsit wamp, kicsit minden lesz itt március 1-én. 

Ne hagyjátok ki! 

Helyszín: Kert, Hotel Tiliana, 1021 Budapest, Hárshegyi út 1-3 

Időpont: Március 1. 9-13 óráig