Kamasz

Ő Angelina Jolie legkisebb lánya, a 14 éves Vivienne

Angelina Jolie és Brad Pitt hat gyerek büszke szülei: hármukat örökbe fogadták, a másik három pedig a vérszerinti gyermekük.
2022. Október 22.
Angelina Jolie terhesen 2008 ban Brad Pitt társaságában
Ő Angelina Jolie legkisebb lánya, a 14 éves Vivienne

Közülük a legkisebb Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, aki ikertestvérével, Knoxszal együtt jött világra 2008. július 12-én Franciaországban.

A már kamaszkorú lány a rajongók szerint napról-napra jobban hasonlít a szüleire, akiktől nemcsak szépségét örökölte, hanem a színészi tehetséget is.

A szülei nyomdokaiba szeretne lépni

2014-ben, mindössze 6 évesen egy hercegnő bőrébe bújt a Demóna című filmben, amit többek között azzal érdemelt ki, hogy ő volt az egyetlen a szerepre kiválasztott gyerekek közül, aki nem fakadt sírva a címszerepet játszó Angelina Jolie látványától.

Az elmúlt években egy cseppet sem hagyott alább Vivienne színjátszási kedve, a filmes karrier és a színház világa is egyformán vonzza, ami örömmel tölti el az édesanyját és az édesapját is.

Angelina Jolie a gyerekeivel

A 14 éves Vivienne Jolie-Pitt (a képen édesanyja jobbján) a testvéreivel

Angelina a gyerekek előtt sosem játszik szerepet

Egy korábbi interjúban Angelina Jolie mérhetetlen büszkeséggel beszélt a gyerekeiről: „Egytől-egyig fantasztikusak, a társaságuk igazi elixírként hat rám. Mivel nagy család vagyunk, sokat formálták egymás személyiségét, amire nagyon büszke vagyok.”

Hozzátette, hogy édesanyaként az őszinteség az egyik legfőbb ars poeticája, és az, hogy a gyerekei előtt mindig magát adja.

Nyitókép: Getty Images