Kamasz

Ennél klasszabb időt nem is kívánhatnánk hétvégére!

Úgy tűnik, még szívesen velünk marad a nyár, igaz, az ősz is próbál teret nyerni - ezen a hétvégén csakis a jó oldalukat mutatja mindkét évszak!
2023. Szeptember 15.
boldog kislány

Lesz egy kis eső, helyenként megélénkül a szél, attól azonban nem kell tartani, hogy dideregni fogunk a hidegtől. Sőt, néhol akár újra 30 fok körül alakul majd a hőmérséklet, a koponyeg.hu előrejelzésének hála azt is tudni, melyik napon!

Milyen idő lesz az elkövetkező napokban?

  • Pénteken a nyugati országrészen gyengén felhős, napos idő várható, a Dunától keletre viszont gyakran lesz erősen gomolyfelhős az ég, és szórványosan várható zápor, zivatar. Az északkeleti szél megélénkül, a hőmérséklet 25 fok körül alakul.
  • Szombaton napos, gomolyfelhős időre kell készülnünk, csak elvétve alakulhat ki zápor. A hőmérők higanyszála akár a 26-27 fokot is elérheti. A délkeleti szél olykor megélénkül.
  • Vasárnap a gomolyfelhők mellett sok napsütésre van kilátás és csapadéktól sem kell tartani. Akár 31 fok is lehet a hét utolsó napján.
  • Hétfőn csak kevés felhő zavarja a szeptemberi napsütést, csapadékra is kicsi az esély. 30 fok körüli hőség valószínű. A déli szél többfelé erőre kap.
  • Kedden gyengébb hidegfront hatására erősen megnövekszik a felhőzet, zápor csak elvétve fordul majd elő. Pár fokkal hűvösebb, ősziesebb időre számíthatunk: 25-27 fok körül alakulhat a hőmérséklet.