Kamasz

Egyetemista lett II. Erzsébet kedvenc unokája

Eduárd gróf lánya, Lady Louise Windsor egy ismerkedési vacsorán kezdheti a tanévet, amit nem szabad lebecsülni, mert egy ilyen eseményen találkozott Katalin és Vilmos herceg is.
2022. November 08.
II. Erzsébet unokái
II. Erzsébet unokái menye Zsófia, valamint unokáig: Jakab és Louise (fotó: Getty Images)

Skócia legrégebbi, Anglia harmadik legrégebbi (az Oxford és a Cambridge után) egyetemén, a St Andrewson kezdi meg tanulmányait II. Erzsébet kedvenc unokája, Lady Louise Windsor. Az intézmény egy hivatalos vacsorát szervez, hogy a gólyák és az oktatók is megismerjék egymást.

A Hello! magazin azt írja, hogy ezeken a vacsorákon a diákok egy kisebb csoportja és a személyzet vagy az oktatók egy-egy prominens képviselői vesz részt a St Salvator’s Hallban. Bár ez az esemény sok elsőévesnek jelenthet kihívást, nem úgy Lady Louise-nak, aki az elmúlt években számos hivatalos eseményen vett részt, mint a királyi család tagja.

II. Erzsébet és Lady Louise  Windsor

II. Erzsébet és Lady Louise Windsor 2018-ban (fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

 

A High Table rendezvénye a királyi családban sem ismeretlen, – az akkor még – Kate Middleton és Vilmos herceg itt ismerkedtek meg egymással.

A St Andrews kollégiuma különösen szép, bár nem vetekedhet Lady Louise impozáns családi otthonával, a Bagshot Parkkal. A diákhálóknak hatalmas ablakai vannak, melyek rengeteg fényt engednek be, nagy hely van az ágynak és egy hatalmas íróasztalnak a tanuláshoz.

Lady Louise, aki 15. a trónöröklési sorban, angol szakos lesz a St Andrews-on.

A kiemelt kép forrása: Getty Images