Kamasz

Ilyen cuki volt kislányként Csobot Adél

Csobot Adél 2010-ben, 16 évesen próbált először szerencsét a hazai tehetségkutatókban, a várt siker azonban nem hullott azonnal az ölébe.
2023. Szeptember 12.
Csobot Adél felnőtt

Azóta rengeteg víz lefolyt a Dunán, olyannyira, hogy 2021-ben már ő is a mentori székben ült az X-Faktorban, a DWTS-ben pedig mindenkit lenyűgözött tánctudásával.

Mindig is hitt magában

Kész szerencse, hogy annak idején nem szegte kedvét az, hogy a benne rejlő tehetségre nem figyeltek fel azonnal: 2010-ben, 16 éves korában a Megasztárban bukkant fel először, ám „csak” a 100 legjobb énekes közé jutott be, az élő adásokba nem. 

2011-ben a Csillag születik című műsorba is jelentkezett, de itt sem vált még valóra az álma. 2012-ben jött el az ő ideje: az X-faktor harmadik évadában végre sikerült megmutatnia, hogy mit tud, és Malek Miklós mentoráltjaként egészen az előkelő harmadik helyig énekelte magát.

Azóta több lemezt is kiadott, láthattuk műsorvezetőként, színésznőként, tehetségkutatók zsűritagjaként, sőt az Álarcos énekes nyomozójaként is. Istenes Bencével 2012-ben szerettek egymásba, azóta két csodás kisfiuk született, Nátán és Ádin.

Ráismersz a kicsi, épp a második szülinapját ünneplő Csobot Adélra?

Csobot Adél kiskorában

Nyitókép: RTL Klub / Sajtóklub – Szabó Gábor