Család

Csobot Adél és Istenes Bence költöznek a gyerekekkel

A pár videóban mesélt arról, hogy úgy döntöttek, maguk mögött hagyják a nyüzsgő nagyvárosi létet, és vidékre költöznek a gyerekeikkel.
2023. Március 31.
Istenes Bence és Csobot Adél (Fotó: Sajtóklub/RTL Klub)

Istenes Bence és Csobot Adél a Balaton-felvidéken vettek egy kertes házat, aminek a felújítását el is kezdték, így hamarosan elköltöznek a családjukkal.

A videóban elmondták, hogy egy ideje már érlelődött bennük a gondolat, hogy maguk mögött hagyják a fővárost, és vidékre költöznek.

„Nagy lépésre szántuk el magunkat. Már régóta kacérkodunk ezzel a gondolattal.  Konkrétan az elmúlt években, tehát nem hónapokról beszélünk. Mi nagyon szeretjük a vidéki létet, a vidéki embereket, a vidéki emberek lelkületét, ezeket az energiákat, amik vidéken vannak” – mondta el a műsorvezető.

Csobot Adél hozzátette, hogy a gyerekeik motiváltak őket a döntésben, nekik szeretnék megadni ezt az életmódot. „Ki is próbáltuk ezt már Németországban, hiszen ott is egy hasonló környezetben éltünk, tehát volt viszonyítási alap. De most éreztük ennek az idejét, hogy tényleg a tettek mezejére lépjünk, és tényleg meghozzuk ezt a döntést” – mondta el az énekesnő.

A pár egy kis magánházat vásárolt, aminek a felújításával még sok feladatuk lesz a következő hónapokban, és ahogy fogalmaztak, egy óriási fába vágják a fejszéjüket. A videóban meg is mutatták a felújításra váró ház néhány helyiségét és a kertet. A terveik szerint pedig augusztusban be is tudnak majd költözni az új otthonukba.

A teljes videót itt lehet megnézni:

 

A párnak két gyermeke van, 2016-ban született meg idősebb fiúk, Nátán, és 2018-ban Ádin.