Kisgyerek

Nem telt túl jól az első hét Caramelék új otthonában

Boldogan költöztek be új otthonukba Caramelék, ám az első napok nem pont úgy alakultak, ahogyan tervezték. A ház és a gyerekek is feladták a leckét a szülőknek.
2024. Január 19.
Caramel és felesége

Caramel mindig mosolygós felesége, Szilágyi Sylvi egy gyors helyzetjelentés erejéig bejelentkezett a közösségi oldalán, ami azért is nagy szó, mert egyáltalán nem telnek unalmasan a kétgyerekes anyuka mindennapjai.

Nehéz napokon vannak túl

Bár már kezdték feladni a reményt, hogy valaha rátalálnak arra a házra, amelyik álmaik otthona lehet, végül mégis megtalálták azt a helyet, ahol élni szeretnének. A várva-vált költözésen épp most vannak túl, így azt hihetnénk, hogy boldogabbak nem is lehetnének.

Sylvi nem rejti véka alá, hogy a dolgok kicsit másképp alakultak, mint ahogyan elképzelték, és emiatt teljesen kimerültek énekes férjével mindketten. A nehézségek szerencsére csak átmenetiek, így ha minden a tervek szerint alakul, jövő héttől tényleg felhőtlen lehet az örömük, és makk egészségesen lakhatják be újdonsült otthonukat.

„Szerintem mi se gondoltuk volna, hogy átvészeljük az elmúlt pár napot… Beköltöztünk a házba, bevállalva hogy az alsó rész még javában készül, az elmúlt négy-öt nap konyha nélkül telt el. Aztán a második napon mindkét gyerkőc lázas és beteg lett… de mégis iszonyú hálát és boldogságot érzünk, hogy itt tartunk. Jövő hétre, remélem, már minden teljesen kész lesz, mert mi már teljesen készen vagyunk” – osztotta meg az Instagramon Szilvi.

Nyitókép: Fotocentrál.hu