Kamasz

Magyar fiatalokból álló társulat jutott be az America’s Got Talent élő show-jába

Az Attraction Juniors csapata is ott lesz ott lesz a legjobb produkciókat felvonultató augusztusi élő tévéshow-ban.
2024. Július 04.
(Kép forrása: Videórészlet - @America's Got Talent/YouTube)

(Kép forrása: Videórészlet – @America’s Got Talent/YouTube)

2013-ban a Britain’s Got Talent elnevezésű tehetségkutató eddigi egyetlen magyar és mindmáig egyetlen külföldi győztese volt az Attraction Látványszínház. A társulat saját közvetlen utánpótlása, az Attraction Juniors két éve alakult az Attraction Akadémia 8–18 éves korú növendékeiből, a vezetőjük pedig a 21 éves Szűcs Márton, a látványszínház alapítójának, Szűcs Zoltánnak a fia.

A társulat két évvel ezelőtt már benevezett a Britain’s Got Talent versenyére, és bár az előadásuk hatalmas sikert aratott, az élő show-ba nem jutottak tovább, írja a hvg.hu. Idén azonban újból megméretik magukat, de ezúttal az America’s Got Talent-ben, szúrta ki a portál.

Egy felnövéstörténetet elmesélő árnyékszínházi jelenetük „Az álmok tényleg valóra válnak” címet kapta, és Taylor Swift egyik dalára adják elő. A jelenet végén pedig élőben énekelték el a zeneszám utolsó részét.

A produkció a műsor mind a négy zsűritagjától igen szavazatot kapott.

A portál szerint a csapat közel százezer jelentkezőből kerültek a legjobb száz közé, majd bejutottak a legjobb 55 produkciót felvonultató augusztusi élő tv-show mezőnyébe.

A jelenetről készült videót itt tudjátok megnézni: