Kisgyerek

3 fantasztikus tavaszi újdonság gyerekeknek

Isteni, illatos babatusfürdők természetes anyagokból, kiváló minőségű gyerekbútorok és vidám sebtapaszok. Íme a tavasz újdonságai!
2012. Március 05.

Gyönyörűségek a gyerekszobába

Ha unod a lakberendezési nagyáruházak egyenkínálatát, akkor a Vilavu új lakberendezési márkában nem fogsz csalódni.Új színfolttal bővült Budapest dizájnbútor- és lakberendezési kínálata. Ezúttal magyar asztalosok tömörfából készült, természetes hatású, vizes bázisú pácokkal kezelt bébi-, gyermek- és hálószobabútorai, valamint anyagában, stílusában hozzájuk illő, főként magyar tervezők által megálmodott kiegészítők kaphatók. Variálható csodavilágok, melyek egészen tinikorig kiszolgálhatják a gyerekeket.

Csak természetesen!

Ökomamik, figyelem! Végre itthon is elérhető a Green Baby termékcsalád.A Green Baby termékei természetes alapanyagokból, környezetbarát módon és a fair trade szellemiségében készülnek, nem csak a gyermekeknek, hanem az egész családnak. A termékek nagy része rendelkezik Európa vezető ökológiai szervezete, a Soil Association a tanúsítványával, mely igazolja, hogy csak organikus termelőtől származó alapanyagokat használt fel a gyártás során. A Green Baby kozmetikumok nem tartalmaznak semmilyen szintetikus adalékanyagot, parabénmentesek, állatokon nem tesztelték, valamint nem tartalmaznak illatosító- és színezőanyagokat.A termékeket március közepétől a webáruházon kívül kiemelt gyógyszertárakban lehet megvásárolni.

Néha még a hercegnők is megsérülnek…

De semmi gond, mert megérkeztek az új, mintás Hansaplast ragtapaszok. Természestesen a fiúk sem maradhatnak ki a buliból, és hercegnőkéet mégicsak nagyon ciki lenne maukra ragasztgatniuk, hiszen a legnagyobb harci sérülés is azonnal nevetségessé válna, ezért ők a verdás kollekcióból választhatnak. Az új termékek 16 vágott sebtapaszt tartalmaznak, ezekből 6 szélesebb és 10 keskenyebb méretű. Tökéletes megoldást nyújtanak a kisebb sérülések, sebek és horzsolások ellátására.