Kisgyerek

3 szuper program családoknak

Igazi cirkuszi kavalkád, Palya Bea koncert, Cifra Palota és Csokikoncert is várja a kicsiket és nagyokat a hétvégi programdömpingben!
2012. November 23.

Csokikoncert

Brassimum Fúvósegyüttes – az Operaház Zenekarának hangszeres zenészei

Prokofjev: Péter és farkas című művét játsszák. Mesélő: Lukácsházi Győző.

Lehet-e elég korán kezdeni a koncertre járást? Vajon tudják-e a gyerekek, hogy milyen hangja van a brácsának? Egyáltalán tudják-e, hogy mi az a brácsa? A Csokikoncerteken minden klasszikus zenei kérdésre választ kapnak az apróságok!

2012. november 25. 10:00

Korhatár: 4-12

Bővebb információért katt!

Palya Bea- koncert

Az Artisjus-díjjal jutalmazott Palya Bea kisgyerekkora óta táncol és énekel. Bea hangjának természetessége az, ami legelőször megragadja a hallgatót, az a közvetlen báj, ami talán a népdaléneklés sajátja. Az a kifinomult, mégis mesterkéletlen tisztaság, amely segít, hogy a legőszintébb módon, egyszerűen, mégis csodálatos árnyalatokkal gazdagon kelthesse életre a dalokat, tudatos művészi átéléssel és odaadással, humorral és bölcsességgel.Az újdonsült kismama koncertjét az Aréna Plázában nézhetjük meg.

2012. november 24. 12:30

Cifra Palota – Interaktív programok tanulni vágyó gyermekeknek és felnőtteknek

A Cifra Palota azokat a családokat várja, amelyek aktívan, kreatívan, tartalmas programokkal szeretnék eltölteni az időt. A színpadon zajló zenés, tánc- és meseelőadások, valamint az előcsarnok többi területén megrendezett zenei és kreatív foglalkozások, készségfejlesztő programok és játékok kapcsolódnak a program heti témájához és a Müpa más előadásaihoz. Havonta egy alkalommal Hetedhét ország címen egy-egy vidéki vagy határon túli város mutatkozik be.

Korhatár: 0-99

Bővebb információért katt!

2012. november 25. 10:00

Irány a cirkusz!

A Fővárosi Nagycirkusz Cirkuszi kavalkád című új, sodró lendületű műsora emlékezetes szórakozást ígér. Igazi világsztárokat és a megújuló magyar cirkuszművészet fiatal tehetségeit láthatnak a cirkuszbarátok.2012. november 24. 15:00Bővebb információért, további előadásokért katt!