Kisgyerek

Aranyos videón a kisfiú, aki visszakapta elvesztett kedvenc plüssjátékát

A családi utazáson a szálláson maradt a szeretett játékállatka.
2024. Január 06.
játékok
(Kép forrása: Getty Images)

Egy, a TikTok-on Hailey Outside néven regisztrált édesanya osztott meg egy aranyos videót arról, ahogy kisfia ismét találkozik kedvenc játékával, amit korábban egy családi utazáson veszítettek el. Az édesanya korábban megosztotta, hogy amikor családjával Párizsba utaztak, a szállásukon maradt a kisfia kedvenc játéka, egy plüsszsiráf, „Cutie” (Cuki). Hailey azt kérdezte azoktól, akik látták a videóját, hogy él-e közülük valaki Párizsban, és ha igen, segítenének-e azzal, hogy elmennek Cutie-ért, majd visszaküldik nekik.

Nagyon sokan írtak ezután az édesanyának, és videójában megosztotta ezeket az üzeneteket is. Volt, aki Svájcból írt, hogy vannak barátai Párizsban, más Németországból írt, hogy a családja Belgiumban van, és ha esetleg átpostázzák oda, akkor hazaküldik Cutie-t. És volt, aki kérte azt is, hogy ha meglett a szeretett játék, akkor azt mindenképpen jelezzék.

A felvételen ezután láthatjuk, ahogy Hailey fia kinyitja a postaládát, amiben egy csomag várja. Az édesapja megkérdezi a kisgyerekét, hogy tudja-e, mi van a csomagban: „Cutie!!! Nyissuk ki!” – feleli izgatottan a kisfiú, majd beszalad a lakásba, ahol felbontja a csomagot, felkapja belőle a zsiráfot, és szorosan magához öleli. Az imádnivaló újra-találkozáskor Hailey megkérdezi kisfiát, hogy tudja-e, hol volt Cutie, amire azt feleli: „A postaládában, rám várt”.

A videó kommentjei között többen is megosztották a saját elveszett játékuk, kedves tárgyuk történetét. Valaki például megosztotta, hogy a szeretett takarója maradt ott a szállodában, amiért az édesapja kétszer nyolc órát vezetett oda-vissza, hogy visszavigye neki. Egy másik hozzászóló pedig azt írta, hogy ötéves korában hagyott egy babát egy kompon, aminek készítettek utána ruhát és ékszert, és úgy küldték vissza neki.

Cutie valószínűleg kis tulajdonosa számára tényleg nagyon különleges játék lehet. Sok kisgyereknek van egy kedvenc játéka, plüssállata, takarója – ezt szokás vígasztárgynak vagy átmeneti tárgynak is nevezni. Ezeknek a játékoknak pedig nagyon fontos szerepe lehet bizonyos időszakokban – hogy miben segíthet a kicsiknek az átmeneti tárgy, arról ebben a cikkünkben olvashatsz részletesen.

(via Motherly)