Kisgyerek

Bereczki Zoltán: „Amikor nekem otthon feladatom van, akkor otthon vagyok, és ez engem nagyon tölt”

Az apaságról és két és féléves kislányáról is mesélt Bereczki Zoltán egy reggeli műsor vendégeként.
2024. Február 08.
(Fotó: TV2/press.tv2.hu)

Az RTL Reggeli vendége volt Bereczki Zoltán, aki többek között arról beszélt a műsorban, hogy milyen előadásokra, turnékra kézül a közeljövőben.

Az adásban a színész-énekes az apaságról, és Bata Éva színésznővel közös kislányukról, Flóráról is mesélt. „Én azt választottam pár évvel ezelőtt, hogy nagyon szeretnék apuka lenni. Igazából ez az origó, tehát minden ami ezen kívül van, az azt jelenti, hogy ráérek nem apukának lenni. Tehát amikor nekem otthon feladatom van, akkor otthon vagyok, és ez engem nagyon tölt” – mondta el Bereczki, és hozzátette: „Nagyon nehéz volt ráállni, mert azért egy workaholic-típusú figura vagyok, nekem ezt egy-másfél évig tanulni kellett. Ott voltam, csináltam, de úgy igazán megérkezni mostanában tudtam ebbe”.

A műsorvezetők arról is kérdezték, hogy milyen típusú apa, mit szoktak csinálni kislányával, amire a színész elmondta, hogy mostanában „nagyon nagy divat lett a diavetítőzés” náluk, és feleségével a legkülönbözőbb hangszíneken szokták megszólaltatni a karaktereket, ami nekik is szórakoztató, amikor sokadszorra mesélik ugyanazt a történetét.

A színész életkora is szóba került a műsorban, amivel kapcsolatban elmondta, hogy odafigyel magára, arra, hogy „karban legyen tartva”, és arról is beszélt, hogy: „Nagyon szerettem beleráncosodni egy kicsit a fejembe. Nagyon sokáig kölyökvizsla voltam, és most kifejezetten élvezem ezt a férfias apaságot” – tette hozzá.

A teljes adásrészletet itt lehet megnézni.