Kisgyerek

Cameron Diaz szerint rockzenész férje igazi slágereket ír kislányuknak otthon

A színésznő szerint férje, Benji Madden akár gyerekalbumot is készíthetne.
2023. November 02.
(Kép forrása: Donato Sardella/Contributor/Getty Images)

A múlt héten volt a The Tonight Show vendége Cameron Diaz színésznő, aki Jimmy Fallon műsorvezetőnek beszélt férjéről, Benji Madden-ről, aki a Good Charlotte rock zenekar zenészéről, és négyéves kislányukról. Diaz elmondta, hogy férje otthon „slágereket” ír gyermeküknek, Raddix-nek, írja a CNN.

Azok a dalok, amiket Madden otthon „talál ki” Raddix-nek, annyira jók a színésznő szerint, hogy ő még azt is javasolta neki, hogy „csináljon egy gyereklemezt.

„Neki vannak a legjobb dalai” – mondta Diaz, és hozzátette: „mindig ezek szólnak a fejemben, mert énekli neki [Raddix-nek – a szerk.] ezeket, és ő ismeri a szavait”. A színésznő szerint férjének „van néhány slágere”, amikről azt szokta gondolni, hogy „fülbemászóak”.

„Ez a legaranyosabb dolog, tényleg. Kicsinál” – mondta a műsorvezetőnek.

A Good Charlotte egyébként nemrégiben lépett fel Las Vegas-ban egy fesztiválon, és a koncerten a színésznő is részt vett. Diaz elmesélte, hogy lenyűgözőnek találta, hogy emberek tízezrei „énekelték a dalaik minden szavát – őrületes volt”. „Ő, Benj otthon a valaha létezett legjobb apa, közben vezeti az összes vállalkozását, aztán csak felmegy oda, és igen, ő remek”.

Diaz és Madden 2015-ben házasodtak össze, lányuk pedig 2019-ben jött világra.