Kisgyerek

Daniel Radcliffe szerint apának lenni félelmetes és a legjobb dolog, ami valaha történt vele

A Harry Potter-filmek sztárja imád apa lenni.
2023. Október 11.
Daniel Radcliffe gyerekével
Kép: John Nacion/Getty Images

Daniel Radcliffe színész, Harry Potter megformálója tavasszal lett édesapa. Barátnőjével Erin Darke-kal egy kisfiúnak örülhetnek. Az E! Newsnak Radcliffe elmondta, hogy imádja az apaságot, amit egyszerre érez félelmetesnek és fantasztikusnak – írja a People.

–Nagyszerű dolog – mondta Radcliffe. – Van egy rövid és egy hosszú válaszom arra, hogy milyen apának lenni. A rövid válasz az, hogy fantasztikus, és ő a legjobb dolog, ami valaha történt velem. A hosszabb, hogy félelmetes, hogy van egy olyan ember a világon, aki ennyire fontos nekem. Hozzátette, hogy minden, amit a fia tesz, hatással lesz arra egész életében, hogy ő hogyan érez. – Ez elég ijesztő – mondta.

A színész azzal viccelődött, hogy annak ellenére, hogy fia képes a legrosszabb éjszakát okozni azzal, hogy nem hagyja aludni, reggelre az ember elfelejti az egészet és csak mosolyog. Radcliffe intenzívnek és csodálatosnak nevezte az apaságot, barátnőjét pedig fantasztikusnak. Igazi kiváltságként éli meg, hogy sok időt tölthet a családjával. – Mindig is ki akartam venni egy kis szabadságot, amire tudom, nem mindenkinek van lehetősége. Így sok időt tudok velük lenni, ami csodálatos.