Kisgyerek

Először mutatta meg gyermekeit Lovas Rozi

A színésznővel karácsonyi címlapinterjú készült, a családja körében.
2023. December 19.
(Fotókredit: Schumy Csaba/Fotocentral)

Lovas Rozi színésznő és férje, Horváth János Antal dramaturg, rendező, író a ma megjelent Best Magazin címlapján szerepelnek együtt, ahol most először megmutatták gyermekeiket is: az idén hároméves Misát és a tavaly februárban született Izabellát.

A lapnak adott interjúban a színésznő beszélt többek között a gyereknevelésről, és arról, hogy a nagyszülőkkel is nagy az összhang. „Változó, hogy ki a jó zsaru, és ki a rossz zsaru. Mindig közös erővel igyekszünk kisimítani a pillanatokat. A nagyszülőkkel is elég nagy az összhang, a kényeztetés náluk sem a tonnányi felesleges ajándékban merül ki. Misa három és fél évesen egy kis fa autóval pont olyan jól el tud játszani, mint valami méregdrága dologgal, szívesen épít az én régi legómból, amivel annak idején én is játszottam. Az ajándékozás terén is mindig próbálunk összedolgozni a családdal és összhangban lenni” – mondta el Lovas Rozi.

Az interjúban a színásznő arról is mesélt, milyen karácsonyi szokásaik vannak: „Amióta gyerekeink lettek, különleges értelme, extra izgalma lett az ünnepeknek. Mindketten a saját gyerekkorunkból hozzuk a legkedvesebb karácsonyi emlékeket, és ugyanazt a meghitt szeretethangulatot szeretnénk megteremteni Misa és Iza számára, amit mi is átélhettünk. Ilyenkor együtt vannak a generációk, mindig előre megbeszéljük, hogy kinél tartjuk a nagy, családi vacsorát” – mesélte a színésznő, aki hozzátett, hogy arra is ügyelnek, hogy ne a túlzott ajándékozásról szóljon az ünnep, hanem az együtt töltött időről.