Kisgyerek

A családi autó csomagtartójában találták meg az eltűnt 4 évest

A család riasztotta halálra rémülve a rendőröket, amikor feltűnt, hogy nyoma veszett a 4 éves kisfiúnak. Az egyenruhások és a környékbeliek is keresték.
2023. Június 24.
Ksifiú néz ki az autóból

A rendőrségre június 5-én este tíz óra után futott be a kétségbeesett hívás, amiben a pánikba esett szülők kértek segítséget: a 4 éves kisfiú szicíliai otthonuk előtt játszott, amikor egyszer csak nyoma veszett.

Két és fél órán át keresték

Az egyenruhások villámgyorsan a helyszínre értek, a kicsi keresésébe pedig a környéken élők is habozás nélkül bekapcsolódtak. Kinyomtatták a kisfiú fotóját és pontos személyleírást is adtak róla, így célzottan kereshették a köddé vált 4 évest.

A rendőrség lezárta a közeli utcákat és alaposan átvizsgálta a család otthonát, majd az édesapa autóját vették szemügyre. Miután ezeken a helyeken hiába keresték, tovább bővítették a kört.

Kisfiú autót rajzolt

Egészen éjjel 1-ig tartott a kutatás, akkor találtak rá ugyanis a kisfiúra, aki a nagynénje autójának csomagtartójába bújt, ahol elnyomta az álom. Az autó a házuktól pár méterre parkolt. Ahogy azt a gyerek – aki semmit sem érzékelt a felhajtásból – elmondta, játék közben elfáradt és egy csendes helyet keresett, ahol lepihenhetett.

Így esett a választása a nagynénje autójára, amit jól ismert és aznap este nyitva is talált. A szülők egy életre megtanulták a leckét, hogy többé egy pillanatra sem hagyják magukra a gyereküket, főleg sötétedés után.

Fotó: Getty Images, Forrás: Via