Kisgyerek

Ilyen híres játszópajtásai vannak Harry gyerekeinek: Archie-nak és Lilibetnek

Harry herceg és Meghan Markle gyermekeinek híres baráti köre van Kaliforniában.
2023. Május 31.
hercegi pár
Harry herceg és Meghan Markle sok amerikai hírességgel barátkozik (Fotó: Getty Images)

Harry herceg és felesége új életükben, a kaliforniai Montecitóban szívesen barátkoznak a gazdagokkal és híresekkel, és ez azt jelenti, hogy gyermekeiknek, Archie hercegnek és Lilibet hercegnőnek is híres játszótársai lettek.

Harry herceget és feleségét, Meghan Markle-t nemrég a Sushi Bar Montecitóban látták Cameron Diaz hollywoodi színésznővel és férjével, a Good Charlotte gitárosával, Benji Maddennel.

Cameron és Benji egy hároméves kislány, Raddix a szülei, akit 2019 decemberében béranya hozott a világra. A kislány életkorban közel áll Harry és Meghan gyermekeihez, a négyéves Archie-hoz és a majdnem kétéves Lilibethez – csodálkozunk, ha összejárnak?

Nem meglepő, hogy Meghan (41) és Cameron (50) barátok. Mindketten színésznők, és a társadalom „idősebb anyáknak” tekinti őket – amiről a Maszk színésznője beszélt a múltban. “Én vagyok a legidősebb anya a gyerekes barátnőim csoportjában”- mondta a People magazinnak.

Harry herceg és MEghan Markle

Harry herceg és Meghan Markle (fotó: Netflix/Media Center)

Akikkel még összejárnak:

  • Archie és Lilibet számára nem idegen, hogy szüleik híres barátainak gyermekeivel játszanak. Orlando Bloom színész, felesége, Katy Perry énekesnő és lányuk, Daisy, Meghan és Harry mellett laknak ugyanabban a zárt közösségben.
  • James Corden színész-műsorvezető, szintén Sussexék barátja. A brit humorista korábban elárulta, hogy feleségével, Julia Carey-vel együtt jártak Harry és Meghan Montecito otthonában, és gyermekeik élvezték a közös játékot. A párnak három gyermeke van: Max, Carey és Charlotte.
  • George Clooney színész és felesége, Amal emberi jogi ügyvéd is szilárd barátságot ápol a sussexiekkel. A négyes valószínűleg Eugénia hercegnő férjén, Jack Brooksbanken keresztül ismerte meg egymást, korábban együtt dolgozott a színésszel. Amal ott volt Meghan 2019-es babaváró buliján, de a Clooney házaspár barátaik esküvőjén is jelent volt 2018-ban. Amal és George az ötéves Ella és Alexander ikergyerekek szülei. (VIA)