Kisgyerek

Kislányait használta céltáblának ez a késdobáló anya

Louella Gallagher kétségtelenül elképesztő ügyesen dobált a késeket, de azért megfagy a vér az ereinkben a videót nézve, ahogy a saját négy- és kétéves lányát teszi célponttá a mutatvány során.
2023. Április 06.
gyerek
Fotó: YouTube

A XX. század elején, mielőtt minden otthonban volt televízió, és jóval azelőtt, hogy a híreket percenként frissítettük volna a telefonunkon, léteztek a filmhíradók. Ezeket általában a moziban játszották a filmek előtt, aktuális híreket mutattak a közönségnek – az egyik legbizarrabb a filmhíradók között volt, Louella Gallagher, a késdobáló anya videója, amelyben a saját lányait használja céltáblának az attrakció során – írja az nlc cikke.

Az alább látható, 1950-es klipben Louella két lányának dobálja a késeket: Connie Ann ötéves, Colleena Sue pedig két és fél éves volt a videón. Ahogy a narrátor mondja, a gyerekek „nagy segítségére vannak anyának, aki nem kíméli a maréknyi kést. Connie Ann már veterán, aki az anya késeinek céltáblája”.

Miután összegyűlik körülötte néhány kés, az ötéves kislány lehetőséget ad a kishúgának, hogy ő is megnézze, milyen érzés egy ilyen mutatvány. „Nyilvánvalóan Colleena Sue jobban bízik anya célzó képességeiben, mint a közönség” – jegyzi meg a narrátor. Az biztos, hogy kívülálló szemmel nézve a szőr feláll a hátunkon, amikor az anya kést dob a saját gyereke felé; hál’ istennek, ma már ilyesmit nem lehet csinálni.

Hogy ki volt pontosan Louella Gallagher, és mivel mentegették azt, amit csinált, IDE KATTINTVA tudod elolvasni.