Kisgyerek

Kizárta az anyját a lakásból egy kétéves, a tűzoltók segítettek

Az anya végül a tűzoltók segítségével jutott vissza a lakásba, mivel a kisgyermek semmiféle unszolásra sem nyitott ajtót.
2024. Április 22.
gyerek
Kép: Getty Images

Megint hírt adtak magukról a Veszélyes Kétévesek! – kezdi posztját a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook közleményében.

Budapest XI. kerületében egy kétéves kisgyermek kizárta az édesanyját a lakásukból, és nem akart ajtót nyitni, az anya bármivel is próbálkozott. Végül a tűzoltók segítségével jutott vissza az anya a lakásba.

„Megint hírt adtak magukról a Veszélyes Kétévesek! Az elmúlt héten újabb titkos akciót hajtott végre a Veszélyes Kétévesek földalatti szervezetének egyik, általunk meg nem nevezett tagja. A főváros XI. kerületében, miközben a gyanútlan édesanyja éppen a távozó vendégek miatt kialakult örömfelhőben úszva integetett búcsút a keszkenőjével, az addig együttműködő angyali kétévesből előbújt a vendégség alatt visszatartott aktivista, és ádázul becsapta az édes jó szülőanyja után az ajtót.

A kétéves aktivista sem dörömbölésre, sem könyörgésre nem enyhült meg, így újabb vendégeket kellett hívni… a tűzoltókat. A pszichológiai támogatásban is nagyszerű Szabó Rafael tűzoltó százados, szolgálatparancsnok egy plasztikkártyával pár másodperc alatt letörte a Veszélyes Kétéves ambícióit, akit az édesanyja azóta szoros emberfogásban tart. Kiszivárgott információk szerint a földalatti szervezet életre hívta az ‘Ellenséges tűzoltók megszégyenítése plasztikkártyával’ kurzust, de egyelőre nem találtak szakértőt a témában” – írja a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a Facebookon.