Kisgyerek

Mama gyorsétterme

Sós keksz helyett lisztérzékeny vagy cukorbeteg gyerekeknek, kismamáknak is bátran kínálható vendégváró.
2012. Június 07.

Olcsónak nem feltétlenül olcsó, kalóriaszegénynek nem kalóriaszegény, de rém egyszerű, kimondottan elegáns és még egészséges is.

DIÓS PARMEZÁNKRÉKER

Hozzávalók

30 deka parmezán sajt tömbben

30 deka felezett dióbél

Beállítom a sütőt 180 fokra. Hagyományos lyukú reszelőn lereszelem a parmezánt. Egy tepsire sütőpapírt teszek, és egymástól 3-4 centi távolságra egy-egy evőkanálnyi sajtkupacot púpozok. Mindegyik sajtkupac tetejére teszek egy diót, és már tolom is a tepsit a sütőbe 10-12 percre. Gyorsan meglesz, sütőtől függően figyelni kell, hogy oda ne égjen. Ennyi.

További recepteket itt találsz.

Mama gyorsétterme

Kapcsolódó cikkeink:

  • Egészséges nasi gyerekeknek
  • Tejbegríz de luxe kókusztejjel, almával, mézekalácsízben
  • Mákpuding