Kisgyerek

Megható videóban vágta egymás mellé a saját és édesanyja gyerekkoráról készült felvételeket egy nő

Videójában azt mutatta meg, hogy mi mindenben volt hasonló a gyerekkoruk.
2023. Augusztus 09.
(Kép forrása: @carrie_momo/TikTok)

Minden bizonnyal vannak különbségek aközött, ahogy az egyes generációk felnőnek, hiszen maga a világ is folyamatosan változik. Carrie Moses, aki a TikTok-on @carrie_momo néven készít videókat, most viszont azt mutatta meg, hogy mi mindenben hasonlított az ő gyerekkora és az édesanyjáé.

Moses nagyszülei régi felvételeit digitalizálta, amik között talált videókat édesanyja gyerekkoráról. Egy videóban ezek a felvételek mellé vágta a saját gyerekkoráról készülteket – a végeredmény pedig igazán megható lett. „A nagyszüleim Super 8 filmjeit digitalizáltam… és rájöttem, hogy anyám gyerekkora nagyon hasonlított az enyémre…” – írta a videó elejére, a bejegyzéséhez pedig azt, hogy: „Néhány dolog soha nem változik”.

 

A felvételek között láthatunk táncolást, egyedül és a testvérekkel, a kistesó babakocsiban tologatását, medencében pancsolást, grimaszolást, hintázást. Az édesanya gyerekkori videói az 1960-as években készültek, míg Moses-ről a 2000-es években vették fel a képsorokat.

Sok hozzászóló megírta, hogy mennyire meghatotta őket a videó, valaki pedig a következő üzenetet kommentelte: „Édesanyád újra alkotta számodra a gyerekkorát, akár tudta, akár nem. Te is ugyanezt teszed majd!”. Moses azt válaszolta, hogy alig várja, hogy legyen egy lánya, aki remélhetőleg hasonlít majd rá és édesanyjára is.

Az első videó után pedig készített egy újabbat is, még több hasonló felvétellel:

@carrie_momo Replying to @Vanessa’s Travels & Tips 🛩️🌎 Ask and you shall receive! Had to do a part 2! Me and my mom are overwhelmed by the response to the first one. My mom is so happy. She’s watched it so many times and read all the comments. First clip is mom with Midge (Barbie’s BFF 😭😍) FAQ: to transfer I bought the Wolverine super 8 movie maker on Amazon. Expensive but worth it for the memories. Thinking about opening up a service to transfer Super 8 reels to digital when I get back from my trip. #barbie#barbiemovie2023#barbiemovie#billieeilish#whatwasimadefor #whatwasimadeforbillieeilish #thenandnow#super8 #super8film #fyp ♬ original sound - Carrie_momo

 

(via scarymommy.com)