Kisgyerek

Megőrült a közönség a 7 éves fiú előadásától

A 7 éves legény a Super Mario Bros című film dalát adta elő, ami különleges jelentéssel bír a családjában.
2023. Június 28.
férfi egy tévé előtt
A Super Mario Bros betétdala nagy sikert aratott (Fotó: Getty Images)

Alig bírt magával a főképp gyerekekből álló közönség, amikor a 7 éves Cairo Koomson előadta a színpadon a Super Mario Bros című film betétdalát, a Peaches-et. A közönség képtelen volt betelni Cairóval, az előadás végén a gyerekek tapsban törtek ki.

 

Kairó anyja, Tracy Koomson a TODAY.com-nak elmondta, hogy 6 éves autista fiát, Elit könnyekig meghatotta bátyja teljesítménye. „Eli számára nagy dolog volt érzelmeket mutatni. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor sírt rendesen” – mondja Tracy.

A „Peaches” különleges jelentéssel bír Kairó családja számára.

@letsgocairo search “letsgocairo” on youtube to see full video. Don’t forget to like, share and comment. #singing #sing #peaches #blackkids #littlevoice #littlekids #talentshow #viral #viralvideo #viraltiktok #supermariobros #supermariomovie #viralkids @Jack Black ♬ original sound - letsgocairo

Napokkal korábban Eli megdöbbentette anyját és testvéreit, amikor a semmiből elkezdte énekelni a dalt. Tracy szerint Eli általában három-négy szavas mondatokat mond, nem szokott énekelni. „A 3 éves lányom rám nézett, Cairó is, és mindannyian azt mondtuk: Mi folyik itt? Ez tényleg megtörténik?” – mondja Tracy.

„Természetesen amikor megpróbáltam rávenni Eli-t, hogy újra csinálja, hogy fel tudjam venni, nem tette” – teszi hozzá az anya kuncogva.

Ezek után Cairo közölte, hogy testvére hangja lesz az iskolai tehetségkutatón. Azt mondta, hogy Eli helyett is énekelni akar.

A büszke anyuka szerint, Cairo szeretne egy saját YouTube-csatornát. “Célja, hogy bejárja a világot, és ezt egy gyerek szemével mutassa meg.”