Kisgyerek

Nem mindennapi alvás előtti „mesét” kért a hároméves kislány

Szokatlan történetet választott a délutáni alváshoz.
2023. November 06.
(Kép forrása: Videórészlet - @meggmordaunt/TikTok)

A kisgyerekeknek tud lenni a legkülönlegesebb képzelőereje. Ezt bizonyítja az az aranyos videó is, amit egy hároméves kislány au pair bébiszittere, Megan Mordaunt osztott meg a kisgyerek alvás előtti „meseválasztásáról”. Egy tündérmese vagy állatos történet helyett a kislány ugyanis egy kevésbé megszokott történetet választott magának: a jegeskávé készítő gép használati utasítását.

Mordaunt videójában épp ebből olvas fel egy részletet a kislánynak, a felvételt pedig már több mint három millióan látták és 600 ezren kedvelték.

 

A videót megosztotta a Good Morning America is, akiknek Mordaunt elmondta, hogy a kislány minden nap csinál hasonló aranyos-vicces dolgokat. „Nem tervezetten vettem fel videóra. És a reakció, amit kaptam, az volt, hogy »Azta, képzeld csak el, ha mindent elcsípnénk, amit csinál, ugye? Híres gyerek lenne«” – mondta a portálnak.

A fiatal nő, aki 2022 óta dolgozik au pair-ként a családnál, a „legőrültebb, legviccesebb hároméves gyerekként” jellemezte a kislányt, akire vigyázni szokott. A videón is megörökített pillanat pedig az első alkalom volt, amikor azt kérte, hogy a kávéfőző kézikönyvét olvassa fel neki.

„Neki van a legelképesztőbb képzelőereje. Minden nap, amikor dolgozom, alig várom, hogy lássam, mert nagyon humoros” – tette hozzá.