Kisgyerek

Olyan tortát kért a 3 éves, hogy senki ne akarjon enni belőle

Meglepő ötlettel állt elő egy 3 éves kislány, amikor a születésnapi tortájáról volt szó.
2023. Május 17.
Az Oroszlánkirály egy jelenete
Leona szereti az Oroszlánkirályt, de a tortát még jobban

Nem tudni, mennyire lehet komolyan venni az amerikai színész-rendező Casey Feigh posztját, aki arról tett közzé képet, milyen születésnapi tortát kért unokahúga, a 3 éves Leona.

A kislány – állítólag – azért kérte, hogy a torta az Oroszlánkirály legszomorúbb jelenetét – Mufasa király halálát – ábrázolja, mert abban bízik, hogy így senki nem kér majd a tortájából és ő eheti meg az egészet.

Íme, Mufasa halála:

Leona vidám és furcsa kislány – mondta NYPost szerint az anyja, Alison Feigh, aki szerint lánya nagyon empatikus, kedves gyerek.

A minneapolisi Thirsty Whale Bakery életre keltette az 1994-es film zord jelenetét; látható Mufasa testvére, Zordon, amint gyilkosság áldozata fölött áll a torta tetején, a bukott király pedig holtan fekszik a tálon.

Bárhogy is van, különleges születésnapi tortákban nincs hiány. Nem könnyű egyszerre finom és egészséges tortát készíteni egy picinek, főleg ha ez az első szülinapi torta. Íme, egy szülinapi tortarecept, ami garantáltan népszerű lesz a kisbabádnál.

Pár éve egy szívbemarkolóan bánatos kislány fotója járja körül a Facebookot, a cukrász félreértette a nevet, kínos szöveg került a tortájára.