Kisgyerek

Radics Gigi: „az anyaságtól teljesedtem csak ki igazán”

Az énekesnő egy interjúban mesélt arról is, hogy mennyit változott, amióta édesanya lett.
2024. Február 07.
(Fotó: Olajos Piroska via Fotocentrál)

Radics Gigi volt a legújabb Nők Lapja címlapsztárja, aki az anyaságról és kislányáról is mesélt a lapnak.

Többek között beszélt arról is, hogy Bella is nagyon muzikális, és visszadúdol bármit. „Rengeteget énekeltem neki már a pocakban is, főleg azokat a zenéket, amiket szeretek, soult, dzsesszt, R’n’B-t. Egyszer apu átjött, gitározgatott neki, klasszikus gyerekdalokat, de Bellának nem tetszett, és sírva fakadt. A felnőttesebb számokat szereti, Stevie Wondert, ilyesmit. Úgy látszik, ez öröklődik” – mesélte el az interjúban.

Az énekesnő azt is megosztotta a lappal, hogy a szülés óta sok dologban változott. „Igen, átfordult bennem egy csomó minden. Talán felnőttem, de legalábbis felszabadultam. Azt gondoltam, minden energiámmal a gyerekemre fogok majd koncentrálni, de az anyaságtól teljesedtem csak ki igazán! Jöttek a dalok, az ihlet, végre mertem olyan zenét írni, ami belőlem fakad. Korábban évekig kínlódtam azzal, hogy ki vagyok, mi vagyok, mit akarok közölni. Már nem mondja meg senki, rátaláltam az utamra” – mondta el Radics Gigi.

A teljes interjút az énekesnővel a Nők Lapja legújabb számában lehet elolvasni.

Radics Gigi kislánya, Bella 2020 októberében született meg, akinek az édesapja az énekesnő korábbi párja, Mikus Áron szobrász.