Kisgyerek

Szerencsehozó képrejtvény: Találd meg a négylevelű lóherét!

Négylevelű lóherére bukkanni nem mindig könnyű, de ha sikerül, nagy szerencs érhet. Ha szemfüles vagy, fejtörőnkben most találhatsz egyet!
2024. Március 18.
négylevelű lóhere keresés

Ebben a kertben meglehetősen régen nyírták le a füvet, a tavaszias időben pedig erőre kaptak benne a növények. A fűben sok-sok lóhere is növekedni kezdett, melyek közül az egyik igazi négylevelű szerencsehozó.

Nyisd ki jól a szemed!

Ha kellő koncentrációval bogarászod a képet, és egyetlen apró részlet sem kerüli el a figyelmedet, a fűszálak és a háromlevelű változatok között megtalálhatod a négylevelű lóherét!

Akinek kellő gyorsasággal forognak az agytekervényei és remek megfigyelő, néhány másodperc elég lesz arra, hogy rábökjön arra, amit mindenki keres ezen a képen! Tedd magad próbára te is!

 Szerencsehozó képrejtvény: Találd meg a négylevelű lóherét!

Mutatjuk a megoldást!

Ha hiába fürkészted hosszabb ideig a képet, hogy megtaláld a négylevelű lóherét, mégsem sikerült észrevenned a fejtörőnkben megbúvó növényt, segítünk! Az alábbi fotón jól láthatóan, pirossal bekarikáztuk!

Szerencsehozó képrejtvény: Találd meg a négylevelű lóherét!

Ha pikk-pakk kiszúrtad, hogy a kép jobb alsó részeben rejtőzött el, és a képrejtvény egyáltalán nem adta fel neked a leckét, gratulálunk a teljesítményedhez, ez azt jelenti, hogy az agytekervényeid kifogástalanul működnek!

Csüggedni azért akkor sincs okod, ha csak a megfejtés megtekintése után esett le, hol kellett volna keresgélni: könnyen lehet, hogy csak kialvatlanabb vagy, netán fizikailag, szellemileg vagy lelkileg megterhelő időszakon mész keresztül. Ha elmúlik, biztos, hogy az ügyességed is visszatér!

Tovább is van, mondjuk még?

Ha belejöttél a fejtörőkbe és szívesen folytatnád az agytornát, összegyűjtöttük a képrejtvényeinket, amikkel próbára teheted magad! Kattints ide és kezdődhet is a rejtvények megoldása!