Teherbeesés

Megszülethetett Jude Law hetedik gyermeke – várjuk a megerősítést

A színészről és feleségéről készült fotók alapján sokan úgy vélik, megszülethetett a pár második, egyben Jude Law hetedik gyermeke.
2023. Február 21.
Jude Law
Jude Law (Kép forrása: Axelle/Bauer-Griffin/Contributor/Getty Images)

A The Sun című lapban jelent meg egy fotó, ami azt sejteti, hogy titokban megszülethetett Jude Law és felesége, Philippa Coan második közös gyermeke.

A fotó a Heathrow reptéren készült az ötven éves színészről és harmincöt éves feleségéről: Coan a képen egy babakocsiban tol egy kisbabát. A képen látható egy másik nő is, amint egy másik babakocsit tol, benne a házaspár 2020 szeptemberében született gyermekével, számolt be róla a Daily Mail. A MailOnline azt is írja, hogy már felvették a kapcsolatot a sztár képviselőjével, hogy kommentálja az értesülést, úgyhogy egyelőre csak vélelemnek tekinthetjük a dolgot.

Jude Law és Philippa Coan 2019-ben házasodtak össze, és a színész 2020 decemberében árulta el egy Jimmy Fallonnak adott interjúban, hogy hatodszor is édesapa lett. Fallon arra a kérdésére, hogy mit csinált a karantén idején, Law azt válaszolta: „Kertészkedtem. Ó! És ráadásul született egy gyermekem is.” A gyermekükről azóta többet nem árult el a pár.

A színésznek korábbi kapcsolataiból már van öt gyermeke. Exfeleségével, Sadie Frost színésznővel közös gyermekeik a 26 éves fiuk, Rafferty, a 22 éves lányuk, Iris, és a fiatalabb fiuk, a 20 éves Rudy. Samantha Burke modelltől egy lánya született a sztárnak, a most 13 éves Sophia, és Catherine Harding énekesnőtől egy másik lánya, a 7 éves Ada.