Család

Diplomázó fiát köszöntötte Marc Anthony

Az énekes 22 éves fia, Cristian diplomaosztójáról osztott meg egy felvételt.
2023. Május 20.
(Fotó: JB Lacroix/Contributor/Getty Images)

Marc Anthony-nak két fia született első házasságából Dayanara Torres-szel: a most 22 éves Cristian és a 19 éves Ryan. Ahogy arról a Today.com is beszámolt, Cristian a napokban végzett a Parsons School of Design művészeti egyetemen.

A diplomaosztóról az énekes megosztott egy felvételt, amin két fiával együtt látható. „Nem is lehetnék büszkébb!!! A csodálatos fiaim!! Gratulálok, Cristian, sikerült!” – írta az Instagramon megosztott videóhoz Marc Anthony.

 

A fiúk édesanyja, Dayanara Torres pedig egy fotógalériát osztott meg a családi eseményről: „Kitian-em. Hatalmas megtiszteltetés látnom, hogy milyen okos, szerető és tehetséges fiatalemberré növekszel. Annyira csodálatos vagy, Kitan-em! Szeretlek” – írta a képekhez.

 

Marc Anthony és felesége, Nadia Ferreira három hónapja jelentették be, hogy babát várnak. Így az énekes hétszeresen lesz édesapa. Legidősebb lánya, Arianna 29 éves. Arianna édesanyjával, Debbie Rosado-val van egy örökbefogadott fiuk, a 28 éves Chase. Jennifer Lopez-zel pedig ikergyermekeik születtek, Emme és Max, akik 15 évesek.