Kamasz

Jennifer Lopez ikrei követik édesanyjukat – az egyik énekesként, a másik színészként

Jennifer Lopez és Marc Anthony ikrei már 14 évesek. Lánya Emme, már korábban is megcsillogtatta énekesi kvalitásait, most fiáról derült ki, hogy érdekli a színészet.
2022. December 01.
Jennifer Lopez gyerekeivel
Kép: Getty Images

Jennifer Lopez fia kétségkívül a nagy meglepetést okozott Lopez új filmjében, a Marry Me-ben. Ikertestvére Emme már 13 évesen megmutatta, hogy tehetségesen énekel. Max színészi debütálása két évvel azután következett, hogy nővére azzal lepte meg a világot, hogy híres anyukájával és Shakirával együtt énekelt a Super Bowl-on.

Bár Max először nem volt teljesen meggyőződve arról, hogy elvállalja a filmbeli szerepet, a családja segített neki megtenni ezt a nagy lépést. “Azzal bátorították, hogy azt mondtuk: csináld, csináld, élvezni fogod” – mondta JLo az El Gordo y la Flaca című lapnak adott interjúban. “Nagyon jól érezte magát. Színész akar lenni.”

A nővéréhez képest Max mindig is visszafogott volt. A nővére úgy tűnik, sokkal jobban érzi magát a kamerák előtt, és még énekelni is szeret, mint az anyukája és az apukája. “Nem arról van szó, hogy szégyenlős, de szerintem inkább szinkronszínész akar lenni, mert nagyon különböző hangokat tud eljátszani. De azt fogja csinálni, amit szeretne” – tette hozzá Lopez, hangsúlyozva, bármilyen utat is választ a fia, ő minden feltétel nélkül támogatni fogja.

Emme és Max lassan egyre inkább megmutatják magukat a szórakoztatóiparban. Bár már születésük óta híresek ismert szüleik miatt, nyugodt gyerekkoruk volt.  De ha a tehetség a vérükben van, lehetetlen nem megmutatni, amit örököltek.

Forrás: hola.com