Kamasz

Jennifer Lopez arról beszélt, milyen a kapcsolat a tinédzser ikergyerekei és Ben Affleck között

A színész-énekesnő a férje és a gyerekei közötti kötődésről beszélt.
2023. Május 04.
(Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Contributor/Getty Images)

Jennifer Lopez Hoda Kotb műsorvezető vendége volt a TODAY-ben, ahol nagy mozaikcsaládjáról beszélt, és arról, hogy ikergyerekei mennyire imádják mostohaapjukat, Ben Affleck-et. „Szeretik Ben-t. Ő egy csodálatos, csodálatos apa és apafigura számukra is, mert van három gyönyörű gyermeke, és vagyunk mi is” – mondta el a sztár.

Jennifer Lopez-nek volt férjével, Marc Anthony-vel van két közös gyermeke, a tizenöt éves ikrek, Emme és Max. Ben Affleck-nek volt feleségével, Jennifer Garner-rel három közös gyermeke született: idősebb lányuk, Violet tizenhét éves, Seraphina tizennégy éves, és fiuk, Samuel tizenegy éves.

„Ő fantasztikus. Valóban vállalja a felelősséget, hogy milyen és mit jelent (mostohaapának lenni), és szeretik őt” – tette hozzá Lopez, aki arról is beszélt, hogy gyermekei határozottan észrevették azt, hogy férje milyen erőfeszítéseket tett a velük való szoros kötelék kialakítása érdekében. „Nagyra becsülik őt, és én is” – mondta.

Lopez beszélt arról is, hogyan alakul gyermekei személyisége. „Felnőtté kezdenek válni. Mindent megkérdőjeleznek, mindennek utánanéznek. És ezeknek a gyerekeknek annyi információja van, sokkal több, mint nekünk volt. Másképp gondolkodnak és beszélnek az életről, mint én, amikor tizenöt vagy tizenhat éves voltam” – árulta el a színész-énekesnő.

Az ikreknek édesapjuk, Marc Anthony oldaláról van négy, idősebb féltestvérük is, és hamarosan lesz egy kisebb testvérük is. Énekes édesapjuk és felesége, Nadia Ferreira február közepén jelentették be, hogy kisbabát várnak.