Család

Jennifer Garner gyerekei nem szeretik megnézni a filmjeit

De erre a színésznő szerint megvan az okuk.
2023. Április 18.
Jennifer Garner
Jennifer Garner (Fotó: Gotham/Contributor/Getty Images)

Jennifer Garner nemrégiben adott interjút az InStyle-nak új, a „The Last Thing He Told Me” (magyarul „Az utolsó szavai”) című sorozatáról. A portálnak elmesélte, hogy a sorozat alapjául szolgáló könyvnek nemcsak ő nagy rajongója, de középső gyermeke, a tizennégy éves Seraphina is.

A színésznőt megkérdezték arról is, hogy vajon lánya majd megnézi-e őt a szeretett olvasmányukból készült sorozatban, és Garner elmondta, hogy a gyerekei valójában nem élvezik édesanyjukat látni a képernyőn.

„A gyerekeim nem szeretnek engem nézni ezekben a dolgokban. Támogatnak engem, de szerintem kicsit furcsa lehet nézni, ahogy az anyukád megcsókol valakit vagy sír. Ez szokatlan. Miközben az édesapjukat szívesen nézik… Engem nem akarnak szomorúnak látni, és nem akarnak szerelmi történetben látni. Őszintén szólva nem szeretik látni, hogy valaki más édesanyját játszom” – mondta el a színésznő a portálnak, és hozzátette, hogy nem tudja, hogy ebben [a sorozatban] megnézik-e majd őt.

Jennifer Garner-nek korábbi férjével, Ben Affleck-kel született három gyermeke. Idősebb lányuk a tizenhét éves Violet, a középső a tizennégy éves Seraphina, és a legkisebb gyermekük a tizenegy éves Samuel.

Ben Affleck egyébként szintén a közelmúltban mesélt a The Hollywood Reporter videójában a filmjeiről és gyermekeiről, egészen pontosan arról, hogy melyik volt az első filmje, amit a gyermekeivel közösen nézett. „Az első filmem, amit a gyerekeim együtt éltek át, az Armageddon volt, mert szeretik azokat a filmeket, amikben kifigurázhatnak, és nagyon tetszik nekik az elképzelés, hogy asztronauta vagy olajfúró szakember voltam, vagy csak az egészet abszurdnak találták, de szerették” – idézi a színészt az Insider.

„De az első film, ami foglalkoztatott és nagyon felkeltette az érdeklődésemet, hogy a gyerekeim mit gondolnak róla, a Good Will Hunting volt, amit a három gyerekem közül kettővel együtt néztem meg. Érdekes volt figyelni őket, ahogy nézik a filmet, és látni, hogy mennyire más a gyerekkoruk, mint az én gyerekkorom volt. Lekötötte őket és érdeklődőek voltak, és művészi szinten talán ez volt az életem legörömtelibb élménye” – mondta el Affleck.