Teherbeesés

Solti Ádám és Berni öt lombik után kisfiút várnak

Nehéz időszakon mentek át, és kicsit el is tűntek a nyilvánosságból, de ma már boldog házaspárként várják fiúk érkezését.
2023. Május 18.
Solti ádám és Berni
Kép: RTL

Tavaly májusban derült ki, hogy Solti Ádámnak évekig viszonya volt egy másik nővel, sőt gyermeke is született ebből a kapcsolatból. Akkor úgy tűnt mindennek vége, de Berni adott egy utolsó esélyt férjének. A feleségnek nemcsak a megcsalással kellett megküzdenie, hanem azzal is, hiába próbálkoznak, nem jön a baba. Most címlapinterjút adtak a Story magazinnak az elmúlt időszak megpróbáltatásairól.

Két méhen kívüli terhesség és öt lombik után néhány hónapja jelentették be, hogy babát várnak. Hosszú volt az út, amit együtt megtettek.

Berninek a lombikkezelések előtt azzal is meg kellett küzdenie, hogy mindkét petevezetékét el kellett távolítani. Mélypontra került, ahogy a lapnak fogalmazott, nem érezte magát nőnek, „hiszen egyre több olyan szervemet kellett távolították el, aminek fontos szerepe van abban, hogy spontán teherbe essek és anya legyek, pedig a legjobban erre vágytam a világon.”

“Annak is köszönhetően fogant meg a babánk, hogy lekerültek rólunk a súlyos a lelki terhek”

A házasságunkban felgyülemlett feszültségek miatt néhány éve téptük egymást. Egyszerre szerettünk és gyűlöltünk. Szakítottunk, szétköltöztünk, majd újra együtt éltünk. Nem csiszolódtunk össze igazán az évek során, bármenynyire is szerettük egymást, és szerintünk emiatt sem jött össze egyik lombik sem – mesélte a lapnak Berni.

– De a történtek ellenére, meg hogy mélypontra jutott a házasságunk, soha nem szűntünk meg szeretni egymást, soha nem merült fel komolyan, hogy ne együtt próbáljunk ebből felállni. Mi meg akartuk oldani a problémáinkat. A bizalom visszaállt közöttük és azt mondják, bár nem volt egyszerű az útjuk, semmin nem változtatnának.Még azt se, hogy a férjemnek lett egy gyermeke. Természetesen mi úgy neveljük majd a fiunkat, hogy az első perctől tudja, van már egy testvére.

Story magazin