Terhesség

5 magyar híresség, aki nagyon fiatalon lett anya

Íme egy lista, amin a 22 éves kor már "öregnek" számít. Hölgyek, akik a 20-as éveik elején szültek.
2022. Május 11.

Bár a gyerekvállalás egyre jobban kitolódik a nőknél, a magyar hírességek között is találunk olyanokat, akik már fiatalon kipróbálták, milyen édesanyának lenni. Listánkra olyan ismert magyar nőket szedtünk össze, akik nem voltak még 23 évesek, amikor világra hozták első gyermeküket.

Csobot Adél – 22 évesen szülte meg első közös gyermekét Istenes Bencével. A 2016-ban világra jött kisfiú a Nátán nevet kapta, két évre rá született egy kisöccse is, Ádin.

Szécsi Debóra – A rádiós műsorvezető/DJ. Cooky felesége 27 évvel fiatalabb férjénél. Debóra 21 éves volt, amikor megszületett kisfiúk Kevin, egy évre rá pedig jött a második baba, aki a Nátán nevet kapta.

A bejegyzés megtekintése az Instagramonsᴢéᴄsɪ ᴅᴇʙóʀᴀ (@szecsidebora) által megosztott bejegyzés

Szinetár Dóra – A színésznő alig volt 20 éves, amikor megszületett Lőcsei Jenő táncos-koreográfussal közös gyermeke, Márton. Dóra aztán 11 évvel később adott életet második gyermekének Bereczki Zorkának, míg jelenlegi párjával, Makranczi Zalánnal egy kisfiuk van, Benjámin idén lett ötéves.

A bejegyzés megtekintése az InstagramonSzinetár Dóra Official (@szinetardora) által megosztott bejegyzés

Szekeres Nóra – A színész, műsorvezető is fiatalon, 20 évesen lett anya, 2001-ben született meg ugyanis kislánya, Noa, majd két évre rá Milán. Harmadik gyermekét, Alexandert azonban jóval később, 2013-ben hozta világra.

A bejegyzés megtekintése az InstagramonSzekeres Nóra FanPage (@_szekeresnora_) által megosztott bejegyzés

Shodeinde Dorka – A magyar X-Faktor első szériájának felfedezettje még ma is csak 32 éves, de már 12 éves a nagylánya, Lisa. Dorka ugyanis, 19 évesen, nagy pocakkal lépett a tehetségkutató színpadára. Azóta háromgyerekes anyuka, Liam 2015-ben, Kamal Milan pedig 2017-ben jött a világra. 

Kapcsolódó cikkünk: Az anyaság legnagyobb mítosza