Terhesség

Azért gúnyolták az ötgyermekes bikinis anyukát, mert striái vannak

Nyílt levelet írt egy 33 éves anyuka, amiért néhány kamasz a terhességi csíkjai miatt csúfolta.
2016. Augusztus 23.

A 33 éves kanadai Tanis Jex-Blake bikiniben napozott a strandon, amikor néhány tinédzser kinézte őt magának és elkezdtek durván beszólogatni neki. “Nézd már, milyen csúnya! Ez undorító” – ezt mondták az ötgyermekes édesanyára. De mivel is váltotta ki ezeket az indulatokat? Azzal, hogy striái vannak.

A nőt egy fiatal lány és két fiú gúnyolta ki. Az édesanya alig bírta visszatartani a könnyeit, hazafele menve nem is bírta sokáig, elszakadt nála a cérna és elsírta magát. Később a Facebookon osztotta meg az alábbi nyílt levelet.

“Sajnálom, hogy 13 év után az első napozásom ennyire kiborított titeket. Sajnálom, hogy a hasam nem lapos és feszes. Sajnálom, hogy a hasamat terhességi csíkok borítják. De azt egyáltalán nem sajnálom, hogy a testem öt fantasztikus, okos és egészséges gyermeknek adott otthont. Sajnálom, hogy a 33 éves testem azt váltotta ki belőletek, hogy kinevessetek és mutogassatok rám, és hogy az egyikőtök még úgy is csinált, mintha belém akarna rúgni. Viszont ahogy elnéztem a ti fiatal, ‘tökéletes’ testeteket, az jutott az eszembe, hogy a ti testetek vajon milyen csodálatos dolgot hajtott eddig végre?”

A szöveg mellé az anyuka az alábbi fotót posztolta:

Azért gúnyolták az ötgyermekes bikinis anyukát, mert striái vannak

Persze az internet népe, ahogyan várható is volt, vegyesen reagált a vallomásra. Voltak kommentelők, akik azt írták, hogy csúnya a hasa és ilyen kinézettel egyrészes fürdőruhát kellett volna felvennie. Más is egyetértett ezzel és úgy fogalmazott, hogy a bikini nem való mindenkinek, és ő sem akarná ezt látni a strandon.

A többség mindenesetre elítélte a kamaszok viselkedését. Volt, aki megnyugtatta az anyukát, hogy kívül és belül is gyönyörű, nagyon sajnálja, ami vele történt, és reméli, hogy ezek a fiatalok most rettenetesen szégyellik magukat.

(via)