Terhesség

Babát vár Sienna Miller – nagy pocakkal fotózták

Gratulálunk a második gyermekhez!
2023. Augusztus 22.
sienna miller oli green
Fotó: Getty

Gyermeket vár Sienna Miller – írja a People, és bár a színésznő nem erősítette meg a hírt, a képek igencsak egyértelműek.
A negyvenegy éves Millert ibizai nyaralása közben fotózták le bikiniben, nagy pocakkal (korábban St. Tropezben töltötte az időt barátjával, a huszonhat éves Oli Greennel).
Miller menedzsere ugyanakkor nem reagált a lapnak a hírre.

A színésznőnek már van egy tízéves kislánya, Marlowe, akit korábbi párjával, Tom Sturridge brit színésszel megosztva nevelnek.

Mikor Miller elmúlt negyven éves, arról beszélt az Elle magazinnak, hogy nagy nyomás helyezedik rá családbővítés témájában: „Van egyfajta presszió a gyerek-kérdéssel kapcsolatban hogy szeretnénk-e többet, ha nem, miért nem és hasonlók – ez elég zavaró, különösen, hogy a biológia ilyenkor már nem igazán kedvez a nőknek” – mondta el, hozzátéve, hogy negyvenéves születésnapja után lefagyasztatta néhány petesejtjét. „Innentől lement rólam a nyomás, úgy voltam vele, ha megtörténik, akkor jó, ha nem, nem.” Korábban a People-nek azt nyilatkozta az anyaságáról, hogy lánya komoly kihívás, „igazi tükör” számára, főként, mivel egyformán makacsok. „Ez a legszeretetteljesebb, legintenzívebb kapcsolatom” – fogalmazott Miller.