Terhesség

Babaváró a Mérleg jegyében

Vajon milyen kismama, aki a mérleg jegyében született? Olvasd el jellemzésünket!
2012. Október 21.

Mérleg

Fontos lehet számára, hogy megkülönböztető figyelmet kapjon a babavárás időszakában – kiváltképp partnere részéről.

Semmilyen kényeztetést nem sokall, és előfordulhat, hogy extra kérésekkel áll elő. Minderre azért van szüksége, mert a legnagyobb harmóniában és örömben szeretné várni gyermekét. Ugyanezért igyekszik sokat pihenni; amikor teheti, kedves társaságban tölti az időt, és szép dolgokkal veszi körül magát.

Nem sajnálja az időt a legcsinosabb ruhácskák és játékok összeválogatására, odaadóan dekorálja a babaszobát, nagy gondot fordít a színek összhangjára. Kínban van viszont, ha jóakaratú szeretteitől ízlésének nem megfelelő babaholmit kap, mert a konfliktusok felzaklatják, és elengedhetetlen számára a külső-belső összhang – ezért legjobb, ha lemondunk a meglepetésről, és őt is bevonjuk a beszerzésekbe.

A Mérleg-hölgy saját megjelenésére is ügyel, kismamaként is feltétlenül igyekszik vonzó nő maradni; anyaszerepre készülődve változatlanul szívesen fogad elismerő bókokat. Társaságkedvelő alkat, és e rendkívüli életszakaszában kiváltképp szükségét érezheti annak, hogy élményeit folyamatosan megoszthassa másokkal, és hogy legyen kitől tanácsot kérnie, amikor kételyei merülnek fel.

Ha épp nincs senki a közelében, amikor elbizonytalanodik, megnyugtathatja kedvenc zenéje, vagy egy már sokszor látott, de megunhatatlan romantikus film… Hogy nehézségeivel együtt is valóban emlékezetesen derűs hangulatú, szép élménnyé válhasson ez a kilenc hónap az egész családnak, segítsük őt abban, hogy megtalálhassa benső egyensúlyát.

Hogy milyen anya az, aki Mérleg jegyben született, erről bővebben is olvashatsz…

Kapcsolódó cikkeink: