Terhesség

Elárulta születendő babájuk nemét Michael Phelps felesége, Nicole

A párnak már van három kisfia.
2023. November 02.
(Fotó: Steve Granitz/Contributor/Getty Images)

Ahogy arról Gyerekszoba.hu is beszámolt, október végén jelentették be Michael Phelps-ék, hogy negyedik gyermeküket várják. Az olimpiai bajnok úszónak és feleségének, Nicole Johnson-nak három fia van, a hétéves Boomer, az ötéves Beckett és a négyéves Maverick.

Az édesanya elárulta a Today-nek, hogy családjuk ismét egy fiúval bővül.

„Szerettem volna, hogy Michael-nek legyen egy lánya, hogy legyen olyan apa-lánya köteléke, amit én tapasztaltam, amikor felnőttem. De nagyon hiszek abban, hogy azt kapjuk, amit kapnunk kell, és nagyon izgatott vagyok, hogy még egy fiunk lesz” – mondta el Nicole Johnson.

„Néha nehéz, amikor az emberek azt mondják: »Oh, szükséged van arra a lányra!«. Én azt mondom: »Nem, valójában nem«” – tett hozzá.

A párról október 29-én, hetedik házassági évfordulójuk napján készült egy kép, és Johnson ezzel a fotóval jelentette be közösségi oldalán, hogy babát várnak.

 

A szülők a baba nevéről egyelőre még nem döntöttek, de a gyerekeik nagyon szeretik a Drifter nevet. „Tetszik nekik a Drifter név. Azzal viccelődnek, hogy a baba neve Drifter lesz” – mondta el Johnson, aki hozzátette azt is, hogy a legaranyosabb az, hogy fiai mennyire őszintén izgatottak, hogy végre hadd találkozzanak a kistestvérükkel. „Négy fiúval őrületes lesz, de csodálatos” – mondta.

(via)