Terhesség

Németh Kristófnak ismét fia lesz

Nyár végére várja második közös gyermeküket Németh Kristóf és felesége, Szikriszt Zita. A pár most elárulta, hogy ismét kisfiuk lesz.
2023. Április 13.
Németh kristóf (Fotó: RTL/Sajtóklub)

Németh Kristóf és párja március elején jelentették be, hogy bővül a családjuk, és kisfiuknak, a most három és fél éves Leventének hamarosan kistestvére fog születni. A színésznek korábbi házasságából van egy tinédzser fia is, a most tizenöt éves Lóci.

A házaspár a szerdai Fókuszban beszélt arról, hogy kisbabájuk nyár végén érkezik, és a színész azt is elmondta, hogy ő mindig három gyermekre vágyott. A műsorban születendő babájuk nemét is elárulták: „Három fiús család leszünk” – mondta Németh Kristóf.

A szülők már újítják fel a gyerekszobát a kicsi érkezésére, és Leventét is felkészítik a következő időszakra, köztük tesós mesekönyvekkel.

A színész azt mondta, hogy tapasztalt, háromfiús apaként sok meglepetés már nem fogja érni. „Amikor Zitával az első közös gyerekünket vártuk, akkor az volt a különbség, hogy Zitának az első gyermeke volt, nekem pedig a második. És ő azt mondta, hogy milyen fura, hogy én mennyivel lazábban, rutinosabban kezelem a babavárást, a kisgyerekes hónapokat. Most azt látom Zitán, hogy ő is teljesen le van már lazulva ilyen szempontból, és a második közös gyermekünket, a családunk harmadik gyermekét, a harmadik fiunkat pedig úgy várjuk, hogy nincsen bennünk semmifajta félsz, biztosak vagyunk benne, hogy együtt megharapjuk az egész világot” – árulta el Németh Kristóf a riportban, amit itt tudsz megnézni.