Terhesség

Háromszoros apa lesz Russell Brand

A brit színész már két kislány édesapja.   
2023. Július 02.
Russell Brand
Russell Brand - Fotó: CAknowlidge

Russell Brand a The Diary of a CEO podcastben újságolta el, hogy párjával harmadik babájukat várják két lányuk, a négyéves Peggy és a hatéves Mabel után – írja a The Bump.

A színész és felesége, Laura Gallacher 2017 óta házasok.  Mint Brand elmondta, az apasággal ő maga is fejlődött. „Arra tanított, hogy van sokkal fontosabb ezen a világon, mint én.” – mondta.
Hogy mit akarok, mit gondolok, mire vágyom… megtanított a valódi szeretetre, és segített megtalálni a helyem a világban. (..) Megmutatja viszonylagos jelentéktelenségedet és egyben mindenhatóságodat… az, ahogyan szereted a gyerekeidet, megmutatja, hogyan kell viszonyulnod minden ember felé. Ha apává válsz, az mindenre megtanít.”

Arra a kérdésre, hogy mit próbál átadni gyermekeinek, Russel Brand így válaszolt: „Igyekszem minden tőlem telhetővel felfegyverezni őket. Próbálom elmondani nekik, hogy minden rendben lesz. És hogy az egyetlen dolog, amit tehetünk egymásért, az az, hogy azzá váljunk, aki valójában vagyunk. És hogy bízzanak benne, hogy minden szép lesz” – mondta el a színész.