Terhesség

Így vajúdott Ireland Baldwin, őszinte fotót osztott meg

Kádban, kezében üdítővel – ennél őszintébb fotót aligha láthattunk hírességtől. Alec Baldwin és Kim Basinger lánya élete talán egyik legintimebb pillanatát osztotta meg követőivel.
2023. Május 22.
Ireland Baldwin
Kép: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

A fotón – amit Ireland Baldwin Instagram-oldalán osztott meg – vajúdás közben láthatjuk: egy vízzel teli kádban adja át magát a kontrakciók hullámainak, kezében üdítős dobozzal. A fotóhoz humoros megjegyzést fűzött, miszerint ezt a képet fogja megmutatni kislányának, amikor majd visszabeszél.

Alec Baldwin lánya csütörtökön adta hírül, hogy megszületett kislánya, aki a Holland nevet kapta.

A fotón az is jól látszik, hogy a vízben vajúdás közben szoros felügyelet alatt van a kismama: vízálló CTG monitorozza a babát. Sajnos, itthon éppen ennek a műszernek a hiánya a gátja annak, hogy vízben vajúdhassanak, szülhessenek a kismamák.

Ireland Baldwin egyébként meglehetősen őszinte, nem csak a szülésével kapcsolatban. Korábban terhessége nehézségeiről is beszámolt, akkor úgy fogalmazott, hogy irreális elvárásnak tartja, hogy a kismamák állandóan ragyogjanak és folyamatosan boldogok legyenek csak azért, mert gyermeket várnak.