Terhesség

Küzdelmes apás szülésükről posztolt videót egy anya

Érzelmileg és fizikailag is nagyon kimerítő lehet megszülnie a kisbabáját az édesanyának. Egy nemrégiben készült videó szerint azonban az apáknak is lehetnek küzdelmes pillanatai a szülőszobában.
2022. Július 25.
A kép illusztráció. Fotó: Getty Images

Egy édesanya, Danielle Foord osztott meg egy felvételt a TikTokon, amelyen a férje öklendezett, miközben ő megszülte a babát. Danielle a videó elején elmondja, hogy a férje öklendezett, miközben ő éppen nyomta ki a kislányukat, majd a végén leült, mint akinek egy kis időre lenne szüksége, írja a Kidspot.

A videón Danielle éppen a szülés kitolási szakaszában látható a kórházban. Eközben ott áll mellette a férje, hogy támogassa az anyát, és tartsa a lábát, miközben ő nyomja ki a babát. És bár valószínűleg támogatni szeretné a feleségét, számára is megterhelőek lehettek ezek a pillanatok.

A szegény leendő édesapát öklendezni látjuk a felvételen, majd elfordítja a fejét, és könnyes szemekkel és mély lélegzetvételekkel próbálja megnyugtatni magát. Amikor az édesanyánál véget ér az összehúzódás, és fellélegzik, az apa is ezt teszi.

@danielle.foord I have no words … #ForTheLoveOfBeauty #getoverherechallenge #fyp #birth #baby #labor ♬ original sound – danielle.foord

Danielle a videójához azt írta, hogy: “Nincsenek szavaim”, de sokan mások kommentálták a képsort. Néhányakat megnevettetett a felvétel, míg mások kevésbé voltak lenyűgözve. Volt, aki azt írta, hogy az apa “a maga módján vajúdik”, míg mások inkább sajnálták szegényt. Valaki pedig azt jegyezte meg, hogy szerinte az apa tényleg nagyon küzd, hogy ki tudjon tartani, és végig ott maradni.

Danielle hozzátette, hogy: “Ő a legjobb! Nem tudom, miért utálják annyira az emberek, ő volt a legjobb támasz aznap, és mindketten nevetünk, amikor visszanézzük a videót!“.

Forrás: kidspot.com.au