Terhesség

Lucifernek nevezte el a gyerekét, nekiestek a kommentelők

Egy brit anya a Lucifer nevet adta kisfiának és nem éri miért nem tetszik ez a név sokaknak.
2022. Január 12.
Lucifernek nevezte el a gyerekét, nekiestek a kommentelők (fotó: Getty Images)

A 27 éves Josie Barnes egy brit tévéshowban azt mesélte, hogy sok kritikát kap azért, mert Lucifernek nevezte el kisfiát. Azt sejtette, hogy nem mindenkinek fog tetszeni ez a név, de ekkora felháborodásra nem számított –  írja a 24.hu. Hozzátette, hogy úgy volt vele, ő nem vallásos, szóval nincs semmi gond a Luciferrel, nem is vallási okokból választotta ezt a nevet.

Szeretem ezt a nevet, mert tetszik. Nem hiszem, hogy az ördögöt jelenti, legalábbis az én szememben nem. Ha az ördögöt máshogy neveznék, akkor azt a nevet nem kedvelnék – mondta a Plymouth Live-nak.

A baba már hét hónapos, de a nőnek azóta estek neki, hogy szerepelt a műsorban, ahol a különleges névválasztásokról volt szó. Ateistának neveznek. Én azt se tudtam tegnap estig, mi az ateizmus – idézi a Daily Mail.

Barnes egy csodának tartja kisfiát, mert féloldali bénultságot, hemiplégiát diagnosztizáltak nála szeptemberben, októberben pedig megtudta, hogy gyereket vár. Előtte már tíz gyerekét vesztette el.

Ugyanakkor olyanok is vannak, akik védelmükbe vették a nőt. Egy kommentelő arról ír, hogy annyit jelent a név, fényhozó, az alapvetően nem a sátán neve.

A nő első gyereke is érdekes nevet kapott, a most hatéves lánynak hat középső neve van: Talayla-May Barbara Elaine Kayleigh Kelsey Jade Kin.

Forrás: 24.hu