Terhesség

Mihalik Enikőt meglepte a hír, hogy babát vár

Nőgyógyászati problémái miatt nem gondolta a modell, hogy ilyen hamar teherbe esik majd. Párjával, Korányi Dáviddal idén, januárban keltek egybe szűk körben.
2021. Március 09.

A szerelmesek 2020 februárjában ismerkedtek meg, hamar összeköltöztek, decemberben került sor a lánykérésre, és idén januárban össze is házasodtak. Mivel Korányi Dávid Karácsony Gergely városdiplomáciai tanácsadója, így az esküvőn a polgármester mondott köszöntőt – tudtuk meg a Blikk.hu-ról.

A 33 éves modellt meglepte a terhesség híre, mivel nőgyógyászati problémák miatt kicsi esély volt a sikeres teherbe esésre. “Többek közt a fogamzásgátló sokévnyi szedésétől PCOS-szindrómám volt, amely a petefészek elváltozását jelenti. Rendszertelen volt a menstruációm, így amikor kimaradt a menzeszem, nem is gondoltam arra, hogy ennek a baba lehet az oka. Dávid jött rá, hogy gyermeket várok, mert hirtelen különös ételeket kívántam. Egy nap aztán rosszul lettem, émelyegtem, akkor vettünk egy tesztet, ami pozitív lett” – nyilatkozta a bulvárlapnak Mihalik Enikő. 

Egy korábbi nyilatkozata szerint Enikő fiús anyának képzelte el magát, ám most kiderült, kislányt vár a gyönyörű kismama. Tervei szerint Amerikában hozza majd világra a picit.

Jó egészséget kívánunk a babának és mamának is!

Forrás: Blikk