Terhesség

Negyedik gyermekét várja Miranda Kerr

A modell és üzletasszony a baba nemét is elárulta.
2023. Szeptember 02.
Evan Spiegel és Miranda Kerr (Fotó: Antoine Flament/Contributor/Getty Images)

Miranda Kerr pénteken jelentette be a Snapchat-en, hogy bővül a családja. “Nagyon izgatott vagyok, hogy bejelenthetem a negyedik babát” — írta a történetében a közösségi oldalon. A bejegyzés első fényképén Kerr oldalról látható, ahogy pocakját fogja, a következő két fotóval — szintén egy pocakos képpel és egy babacipős felvétellel — pedig azt is elárulta, hogy ismét kisfiút várnak férjével, Evan Spiegel vállalkozóval, a Snapchat társalapítójával.

A modellnek és üzletasszonynak három fia született. Legidősebb gyermeke a tizenkét éves Flynn, akinek édesapja Kerr korábbi férje, Orlando Bloom színész. Spiegel-lel közös kisfiai az ötéves Hart és a négyéves Myles.

A People felidézte Kerr tavaly nyáron a Vogue Australia-nak adott interjúját, amiben az anyaságról is beszélt: “Imádok anya lenni, és mindig is három fiút szerettem volna, nagyon áldottnak érzem magam, hogy van három egészséges fiam” — nyilatkozta a lapnak. Arra a kérdésre pedig, hogy bővülhetne-e a család, akkor azt felelte: “Én úgy érzem, hogy nyitott lennék rá, szóval meglátjuk, hogy dönt Isten”.

(via people.com)