Terhesség

Vajúdás közben győzködte a kismamát az anyósa, hogy más legyen a baba neve

Az anyósnak nem tetszett a szülők névválasztása, annyira nem tudta elengedni a babanév témát, hogy még menye vajúdása alatt is ezzel traktálta.
2021. November 18.
Vajúdás közben győzködte a kismamát az anyósa, hogy más legyen a baba neve (fotó: Getty Images)

A TikTokon számolt be a nő az abszurd helyzetről: Lauren Nicole arról mesél videójában, hogy amikor első gyermeküket várták férjével, elég hamar megvolt a baba neve. Olyannyira biztosak voltak a választásban, pokrócra, babakönyvre is ráíratták a választott nevet – írja a 24.hu.

A nő anyósának azonban nem tetszett a név, és ezt elég gyakran a tudomásukra is hozta. Az sem zavarta, amikor a menye már javában vajúdott, a nő már nyolc centiméteres tágulásnál tartott, amikor anyósa arról kezdte el győzködni, hogy milyen nevet kellene adni a gyereknek.

Az anyós tradicionális indiai névben gondolkodott, úgyhogy elővette a telefonját, és elkezdte mutogatni a névlehetőségeket a vajúdó kismamának. Nicole egy idő után belefáradt a dologba, és megkérte anyósát, hogy vagy maradjon csöndben, vagy hagyja el a szülőszobát.

“Ekkor az anyósom a férjemhez fordult, sírni kezdett, és elmondta, hogy mennyire gonosz és tiszteletlen vagyok, és hogy a nagymamát illeti a jog, hogy nevet adjon a gyereknek” – mondja a nő. Később azt írja egy kommentben, hogy többet nem követte el ezt a hibát: a második gyereknél már nem engedték be az anyóst a szülőszobába.

@allsimplyhomemadeMother in-law ? ##monsterinlaw ##motherinlaw ##tellmewithouttellingme ##disrespect ##toxic ##fyp ##viral ##trend ##givingbirth

♬ original sound – Lauren Nicole

Forrás: 24.hu