Terhesség

Vízben szülő nő videója robbantotta fel az internetet

A szülés sosem könnyű, Audra Lynn-nek azonban hatalmas mázlija volt. Az ő szülése ugyanis tipikus tankönyvi példának mondható.
2016. Szeptember 19.

A Facebookon posztolt a szülése utolsó pillanatairól egy kaliforniai nő, Audra Lynn. Az internetezők fel is kapták rá a fejüket, hiszen a baba látszólag néhány összehúzódás után szinte “kiugrik” az édesanyjából.

A rövid videót a Facebookon cikkünk megírásakor már csaknem 20 millió megtekintésnél jár, és több mint 26 ezer kommentet írtak alá. A megható felvételt egy bába osztotta meg, és úgy fogalmazott, “hihetetlen pillanat volt”.

Azt nem látni a videón, de amikor elkezdik a felvétel rögzítését, akkor a baba feje már kint volt. “Amikor az anya azt mondja, hogy kicsi fiam, azon a részen rengetegen meghatódtak” – írja a bábára hivatkozva a BBC.

Mint mondja, nem lepte meg, hogy a videó vírusszerzűen terjedt (több mint százezren megosztották), hiszen ez egy “szép pillanat intim, privát, nyugodt légkörben”. Olyan hangulata van a videónak, amit sajnos nem sűrűn társítunk a szüléshez.