Trend

Előzetest kapott Az oroszlánkirály film eredettörténete

Karácsony előtt kerülhet a mozikba a 2019-es filmhez készült eredettörténet.
2024. Április 30.
(Kép forrása: Videórészlet - Walt Disney Studios/Youtube)

Egy másfél perces előzetes jelent meg a 2019-es Az oroszlánkirály számítógépes animációval készült filmváltoztához, a Mufasa: Az oroszlánkirály-hoz. A Simba apjának történetét feldolgozó filmet az Egyesült Államokban december 20-án mutatják be a mozikban – írja a The Walt Disney Company.

A leírás szerint Rafiki meséli el Mufasa legendáját Simba és Nala lányának, Kiara-nak, és természetesen olyan jól ismert szereplők is megjelennek majd a filmben, mint Timon és Pumba. Az eredettörténet szerint Mufasa még oroszlánkölyök, aki elvesztette a szüleit, és egyedül kóborol, amíg nem találkozik egy Taka nevű szimpatikus oroszlánnal. A találkozást követően pedig egy nem hétköznapi csapat indul majd egy közös útra.

Az első, rövidebb előzetes videót alább tudod megnézni:

Az GS Youtube-oldalán megosztott egy magyar feliratos változatot is, itt.

A Walt Disney Studios pedig egy képet is megosztott Instagram-oldalán:

Az eredeti változatban többek között olyan színészek és zenészek is a hangjukat kölcsönzik egy-egy szereplőnek, mint Mads Mikkelsen, Seth Rogen, és Beyoncé – akinek lánya, Blue Ivy is szinkronhang lesz, Simba és Nala lányának, Kiara-nak a karakteréé. Mellettük Aaron Pierre, Donald Glover, Kelvin Harrison Jr., Billy Eichner és John Kani is szinkronizál a filmben.