Trend

Szinkronos előzetes készült az Agymanók 2. részéhez – ezek az animációs filmek érkeznek még hamarosan

Kilenc év után, idén nyáron kap folytatást a nagysikerű Pixar animációs film.
2024. Március 31.
(Kép forrása: Videórészlet - Pixar - Inside Out 2 - Teaser Trailer/Youtube)

Ahogy arról korábban is írtunk, idén júniusban érkezik az Agymanók várva várt folytatása a mozikba. A második részben ismét a Riley Fejhadiszállásán található érzések kalandjait követhetjük nyomon, akik a kamaszkorral új társaságot is kapnak. Az új előzetes alapján a magyar szinkronos változatban az ő nevük Feszkó, Irigység, Uncsi és Ciki lesznek. Az új érzések pedig megnehezítik majd a jól ismert ötös, vagyis Derű, Bánat, Harag, Undor és Majré mindennapjait – akikből elfojtott érzelmek lesznek…

Ha kíváncsi vagy a legújabb előzetesre, ezt itt tudod megnézni:

És hogy mikor láthatjátok a mese folytatását? Június 13-án érkezik majd a mozikba!

Az Agymanók második része mellett egyébként még kapunk más folytatásokat is az idén. Ezek közül az egyik már meg is jelent: a DreamWorks szórakoztató kung fu-s állatos animációja, a Kung Fu Panda kapott negyedik részt is, amit már másfél hete szélesvásznon meg is lehet nézni. Ebben Po egy különös új feladatot kap, és neki kellene a Békevölgy szellemi vezetőjének lennie, és találnia egy új Sárkányharcost.

A Disney a múlt hónapban teljesen váratlanul jelentette be, hogy az Oscar-jelölt Vaiana folytatást fog kapni: sőt, már az idén november végén meg is fog jelenni. Az új részről egyelőre még nem tudunk túl sokat, csak egy kis ízelítőt osztottak meg belőle, de annyi biztos, hogy a címszereplő ismét egy nagy utazásra indul Maui félistennel és egy szokatlan legénységgel – veszélyes, rég elveszett vizekre.

Ami még mindig a további részeket illeti, az Illumination Entertainment népszerű animációja, a Gru is kap egy újabb folytatást: az árva kislányok édesapjává váló antihős történetének negyedik részében – mit júliustól láthattok majd – az Anti Gonosz Liga ügynökének egy hatalmas kalandban lesz része, hiszen érkezik a legújabb családtag, az ifjabb Gru… Így a Gru-hoz kapcsolódó történetek hat részesre bővülnek, hiszen a minyon-sereg is kapott már két önálló epizódot.

Idén május végén a Garfield filmek és mesék egy új feldolgozása is megjelenik majd a jól ismert, lasagne rajongó vörös macskáról. A megszokott szereplők mellett ebben pedig Garfield apjával, Vic-kel is találkozhatunk, akinek az életmódja távolabb sem állhatna a szobacica vörös macskáétól.