Kisgyerek

Folytatást kap a Vaiana – ekkor mutatják be

Újabb nagysikerű Disney mese kap folytatást, amiről már azt is bejelentették, várhatón mikor mutatják majd be.
2024. Február 08.
(Kép forrása: Videórészlet - @disney/Instagram)

Ha szerettétek a Vaiana című mesefilmet, aminek főhősnője az óceánt szeli át, hogy egy félisten keresésére induljon, akkor jó hírünk van a számotokra: az animációs film folytatást kap, várhatóan még az idén.

Bob Iger, a The Walt Disney Company vezérigazgatója jelentette be, hogy a 2016-ban megjelent, Oscar-díj jelölt film második része 2024-ben kerül a mozikba – legalábbis az amerikai bemutató dátumaként 2024. november 27-ét jelölték meg.

A második résszel kapcsolatban azt lehet tudni, hogy a címszereplő ismét egy nagy utazásra indul Maui félistennel, és egy szokatlan legénységgel, veszélyes, rég elveszett vizekre, ahol olyan kalandokban lesz részük, amikkel eddig még nem néztek szembe.

Az új mesefilmet Dave Derrick Jr. rendezi, a zenéjét pedig Abigail Barlow és Emily Bear, illetve Opetaia Foa’i és Mark Mancina szerzik majd.

A Disney megosztott Instagram oldalán egy képet is az új részből, és egy rövid teaser videót is mutattak a Vaiana 2-ből.

Ahogy arról nemrégiben írtunk, egy szintén nagyon népszerű animáció, a Disny-Pixar Agymanók című meséje is folytatást kap az idén: ezt várhatóan júniusban fogják bemutatni, és a folytatásban új érzésekkel is megismerkedhetünk majd az eredeti csapat mellett.

(Forrás: thewaltdisneycompany.com)